(Android/iOS) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games εξαπατά άπειρους πόντους
Feb 18, 2022 13:08:07 GMT -4
Post by marpheniccurear on Feb 18, 2022 13:08:07 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά άπειρους πόντους ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Γίνεται λίγο βαρετό μετά από λίγο (γι' αυτό του έδωσα τέσσερα αστέρια) αλλά εξακολουθώ να το λατρεύω. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλές διαφημίσεις. Το προτείνω σίγουρα σε όλους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε άτομα με άγχος. Είναι πολύ ανακουφιστικό από το άγχος. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα slimes θέλετε και να κάνετε ότι θέμα θέλετε! Το λατρεύω αυτό gaaaaaameee!!!!
🤩😍😍😍😍😍😁😁😁 Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου και δεν υπάρχουν διαφημίσεις! Το μόνο μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής που παίζει με το slime έχει μουτζούρες σε όλη τη συσκευή σας, αλλά δεν με πειράζει που είναι τόσο καλή εφαρμογή! Όταν δεν μπορώ να παίξω roblox, το παίζω αυτό! ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΤΟΣΟ ηρεμιστικό που το λατρεύω!!!!! δεν χρειάζονται ενημερώσεις, το τέλειο σίγουρα θα το συνιστούσα!!!!!
Οι άνθρωποι δεν εγκαθιστούν αυτήν την εφαρμογή είναι καταραμένη σαν για μία πάρα πολλές διαφημίσεις και επίσης, μόλις μπήκα στην εφαρμογή, έβαλα ένα από τα slimes στη γκαλερί και έπαιζε κάποιους παράξενους ανατριχιαστικούς θορύβους, ήταν παράξενο μου άρεσε η εφαρμογή μέχρι να συμβεί αυτό.
Rocket Punch! פאזל djl
Ήμουν έτοιμος να βαθμολογήσω αυτό το 5 αστέρια μέχρι που σαν να εξαντλήθηκε ο αποθηκευτικός χώρος και ακόμα κι αν διαγράψετε μερικές από τις slime σας, το slime που δημιουργήσατε έχει φύγει και δίνουν αυτόν τον τρελό τύπο slime που σας δίνουν κάθε φορά, γι' αυτό έβαλα 2 rilly αφαίρεσε 4 αστέρια αλλά επειδή έχει καλά γραφικά και νιώθεις ότι παίζεις με το slime και θα βρεις τον εαυτό σου να λες κοιτάξτε αυτή την υφή μου αρέσει αυτή η υφή ή αυτή η υφή είναι καλή γι' αυτό πρόσθεσα άλλο ένα αστέρι νομίζω ότι αξίζει να το κατεβάσετε εκτός slime χρήματα
Ήταν εντάξει, δεν μου αρέσουν πολύ οι ήχοι και μερικές φορές το 'poking' δεν λειτούργησε σωστά. Αλλά ήταν απλώς εντάξει.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Gaya hidup gvkb
Μετά από μια ενημέρωση, το διέγραψα... μετά ο φίλος μου μου είπε ότι είχε βελτιωθεί. Οπότε το κατέβασα και πραγματικά έχει βελτιωθεί. Υπέροχη δουλειά.🤩🤩. Και έχω μια ιδέα. Μπορείτε παρακαλώ να προσθέσετε κάτι όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν φυσαλίδες slime. Θα ήταν ένα τραπέζι όπου αν τραβήξετε προς τα πάνω η λάσπη τεντώνεται και όταν τραβάτε απότομα προς τα κάτω κάνει μια φούσκα. Αυτό θα βοηθούσε τους αλλεργικούς στον βόρακα να έχουν μια πλήρη εμπειρία.
Δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ σαν το slime. Ήταν φρικτό. Όταν κατέβασα το παιχνίδι και το έπαιξα, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν λάθος κατά τη λήψη, το απεγκατέστησα αμέσως. Είχε και τρομερά γραφικά.
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά υπάρχουν πάντα προβλήματα δικτύου όταν ανοίγω την εφαρμογή
Εντάξει, λοιπόν, αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει, τα γραφικά είναι κάπως χάλια και μερικοί από τους ήχους είναι χάλια, αλλά έχω αυτό το slime και έχει κανονικό ήχο, αλλά έχει επίσης αυτόν τον ανατριχιαστικό μεταλλικό ήχο και είναι πολύ δυνατός, μου δίνει άσχημα vibes, αλλά κατά τα άλλα είναι εντάξει.
αυτό το παιχνίδι είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό, καθιστώντας το πολύ καλό αν έχει εξόδους ενημερώσεις. Εύχομαι πραγματικά να έχει ένα βιογραφικό για το slime μου, ώστε να μπορώ να βάλω οτιδήποτε για το slime μου, για παράδειγμα, μπορώ να βάλω κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες όπως συστατικά/τύπος slime που χρησιμοποίησα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Δίνω σε αυτό 5 αστέρια επειδή είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά σας επιτρέπεται να παραλείψετε τις διαφημίσεις ούτως ή άλλως Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή. Συνιστώ αν σας αρέσουν τα ικανοποιητικά πράγματα.
αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, μπορείτε να φτιάξετε το slime σας και να παίξετε με αυτό, είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζετε αυτό το παιχνίδι και τόσο εύκολο που με κάνει χαρούμενο
Ειναι οτι ποιο χαλια εχω δει ποτε στη ζωη μου με πεταει συνεχως εξω και ειναι χαλια γιαυτο βαζω ενα
Σκέφτηκα ότι τα slimes υποτίθεται ότι ήταν ένα υπόβαθρο slime, οπότε δεν νομίζω ότι θα δώσω πολλά αστέρια για προσθήκες και εφαρμογές
Νούμερο 1 ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ!!!! Σας ευχαριστώ και μόνο αυτό το παιχνίδι θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο αν δεν υπήρχαν 10 διαφημίσεις κάθε δευτερόλεπτο
Μακάρι να μπορούσα να βάλω και μισό αστέρι
Είστε όλοι δραματικοί ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ!; Μου αρέσει η εφαρμογή, είναι τόσο ικανοποιητική, μου αρέσει και η σχεδίαση χαρακτήρων! Είμαι εντάξει με τις διαφημίσεις που μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. για τους ανθρώπους που δίνουν ένα αστέρι: 😵😒🙄
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΤΕ!!.μπορείς να φτιάξεις το δικό σου slime και έχει τόσα πολλά χρώματα!!και διακόσμηση!!και υπάρχει μια αναζήτηση lu-lus slime!είναι τόσο διασκεδαστικό να παίζεις!!σε λίγους μήνες τελειώνω με το lu -lus slime quest θέλω να το παίξω ξανά, παρακαλώ φτιάξτε πολλά! και Thx για την εφαρμογή μου αρέσει πολύ!☺️🥰😘✨
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Начин на живот egmq
Ένα καλό παιχνίδι. Το καλύτερο από τα πολλά που δοκίμασα. Κάθε μέρα παίρνετε ένα δώρο από το οποίο μπορείτε να πάρετε χρώματα slime ή χρήματα διαφορετικά μπορείτε αλλά για 1000 νομίσματα. Τα νομίσματα είναι εύκολο να αποκτηθούν. Παίζεις τότε αλλά παίζεις από slime. Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας slimes οποιουδήποτε χρώματος ή διακοσμητικού τύπου slime, αλλά θα έλεγα ότι το milkshake slime είναι προσωπικά το καλύτερο.
Πολύ καλά!!!
Βαρέτω
Είναι ωραίο, αλλά μερικά από τα ηχητικά αποτελέσματα δεν είναι τόσο ρεαλιστικά, για παράδειγμα το αφράτο slime και φαίνεται λίγο περίεργο πάντως, αυτή είναι απλώς η γνώμη μου
σας επιτρέπει να παίξετε για περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν γεμίσει η γραμμή στο επάνω μέρος της οθόνης και εμφανίσει μια διαφήμιση. δεν ήταν εκεί πριν. ενημέρωσαν ένα ήδη γεμάτο διαφημίσεις παιχνίδι για να εμφανίζουν περισσότερες διαφημίσεις.
Δεν είναι ρεαλιστικό, ή για να είμαι ειλικρινής διασκεδαστικό να παίζεις! Το μόνο καλό είναι ότι υπάρχουν λιγότερες διαφημίσεις σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά πολλά ακόμα!
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή. Έχω παίξει τόσες πολλές φορές που δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον αριθμό. Ενισχύει την ακεραιότητά σας.
Είναι εύκολο όταν πηγαίνετε στο lulus slime quest Επίσης δεν του αρέσει να κάνει θορύβους όσο παλιά... 1 Αστέρι... παρακαλώ διορθώστε το... Μου αρέσει περισσότερο το παλιό. Σας ευχαριστώ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι στην αρχή, προσπάθησα να στείλω ένα δώρο στους φίλους μου που είχαν και αυτό το παιχνίδι, λειτούργησε τέλεια, μετά οι φίλοι μου μου έστειλαν πίσω ένα δώρο που έπαιξα με αυτό και ξαφνικά το ανοιχτό δώρο άνοιξε ξανά, συνέβη πολλές φορές στη συνέχεια συνεχίζει να συμβαίνει όταν ονομαζόμουν το slime μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από το να ανοίξω και πρέπει να φτιάξω ξανά το slime μου τώρα. Διορθώστε το παρακαλώ!!
απογοητευκα το περιμενα πιο τελειο...
Σούπερ παιχνίδι ❤️❤️❤️❤️❤️
Το παιχνίδι είναι τέλειο μου άρεσε πάρα πολύ και γιαυτό σας λέω να το κατεβάσετε πέρασα τελιαααααα 👨👩👧👦
Στην αρχή, λοιπόν, μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά από δεύτερη σκέψη είπα στον εαυτό μου τι νόημα έχει να έχεις μια εφαρμογή slime αν δεν μπορείς καν να νιώσεις τη γλίτσα. Θα έλεγα λοιπόν γιατί να ασχοληθείτε! Απλώς φτιάξτε το δικό σας slime, ίσως μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα σε αυτήν την εφαρμογή, αλλά οι άνθρωποι μου λένε στα σχόλια ότι σας διδάσκει πώς να φτιάξετε το δικό σας slime, αλλά το έχω δοκιμάσει και το κάνει' δεν λειτουργεί 👎ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ!!
Αυτό είναι ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά έχει κακή ποιότητα και είναι κάπως βαρετό και αισθάνεται σαν να είναι ημιτελές😐🙄
Χάλια,
Θεέ μου αυτή είναι η εφαρμογή που βρίσκω εδώ και πολύ καιρό, πάντα ήθελα να φτιάξω ένα slime ευχαριστώ δημιουργό
Αυτή η εφαρμογή είναι ΦΡΙΚΗ!! Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα να κάνω και παγώνω σχεδόν κάθε φορά που προσπάθησα να το παίξω. Μην κάνετε λήψη!
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και βαθμολογώ 4 για αστέρια και είναι ένα καλό παιχνίδι, ό,τι κι αν γίνει
Εγω με την φιλη μου δεν μπορουμε να παρουμε τα ματια μας απο την οθονη ειναι τελεια εφαρμογη
Αυτό είναι τόσο διασκεδαστικό! Εάν εκνευρίζεστε από τις διαφημίσεις, απλώς απενεργοποιήστε το διαδίκτυο.
Super Slime Simulator: つい触りたくなるASMR・DIYゲーム ライフスタイル yed
Χαλιά
οι λειτουργίες slime σε αυτήν την εφαρμογή δεν μοιάζουν καθόλου με το πραγματικό slime, είναι πολύ καθυστερημένο και έχω πολλές προσθήκες, μην το κατεβάζω, χάνω χρόνο, αν θέλετε να παίξετε με το slime φτιάξτε το δικό σας, μην εμπιστεύεστε αυτά τα είδη εφαρμογές
Εντάξει, αυτή η εφαρμογή ήταν πολύ καλή από τότε που κατέβασα στο τηλέφωνό μου μέχρι που με έκανε να λαμβάνω τόσες πολλές διαφημίσεις f**king! Είδα επίσης πολλά παράπονα σχετικά με αυτά τα προβλήματα αυτής της εφαρμογής. Για να μην αναφέρουμε ότι το μαγικό Aurora φαίνεται αισθητικό, αλλά αν το αγγίξετε και παίξετε με αυτό, αισθάνεστε σταθερά υδαρή και ανικανοποίητη. Omg, παρακαλώ κάντε κάτι με τις διαφημίσεις. 😑😤
Ήταν καλό...γι' αυτό βαθμολόγησα μόνο με 2 αστέρια... Φυσικά και διέγραψα... Η αγορά ενός slime είναι καλύτερο από αυτόν τον προσομοιωτή, ό,τι κι αν είναι... ελαφρώς πικρές εμπειρίες....
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική εκτός από τις προσθήκες. Αλλά αν θέλετε να τα ξεφορτωθείτε, απλώς απενεργοποιήστε το διαδίκτυο. Και πάλι αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, σας συνιστώ να την παίξετε.
🤘🤘🤘🤘
Το μίσησα. Μου σκότωσε την μπαταρία, κατέστρεψε τον χώρο μου και οι ήχοι είναι αποκρουστικοί. Θα το έκανα σαν εφαρμογή παράδοσης. Αποδίδει λάσπη. ΑΛΛΑ! Δεν τα κατάφερες έτσι! Την επόμενη φορά δοκιμάστε να φτιάξετε μια άλλη εφαρμογή, τουλάχιστον όχι μπαταριών, καταστροφέα διαστήματος. Προτείνω την εφαρμογή να είναι καλύτερη.