Post by marpheniccurear on Feb 18, 2022 12:56:09 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк primogems ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
PUBG MOBILE: Aftermath ஆக்ஷன் std
Чудова гра, це дуже весело, але іноді я отримую 500-600 мс, це може бути мій Інтернет, але іноді, коли це відбувається, мій Інтернет в порядку. Чудова гра, я рекомендую її, якщо ви шукаєте хорошу мобільну гру.
😀
Тож останнім часом у мене є понад 20 легендарних ящиків, і я не можу відкрити їх, вони використовують, щоб показати використання в меню інвентарю, тепер я не хотів би їх викупити, але це не дозволяє мені, будь ласка, вирішити цю проблему, і я поставлю 5 зірок. Дякую.
Gun Master 3D - Shoot 'Em Down Аркади pzum
Гра така крута, але після оновлення 1.8 в ігровому інтерфейсі є багато помилок і помилок, користувальницький інтерфейс гри не зручний для користувачів, насправді налаштування стають важкими, а гра затримується, іноді виникають помилки мережі під час завантаження карт і ресурсів і важко перейти до ACE, які нам потрібні 1.7 UI HI, будь ласка, налаштуйте його ми любимо pubg продовжуйте нашу любов, пов’язану з чудовими спільними роботами та подіями, люблю вас
Грав в режимі метро , викинуло з гри і пропало все, що було з собою
Абсолютно люблю гру, люблю грати та спілкуватися з іншими гравцями. Це моя улюблена мобільна гра, в яку я граю щодня. Однак останнім часом, коли я запускаю його, він з’являється на першому чорному екрані і говорить про завантаження ресурсів і зависає. Я ще не знайшов рішення для цього, і він ніколи нічого не завантажує, тому я в кінцевому підсумку видаляю та перевстановлюю, що відстойно. Якби це можна було виправити, це було б чудово!
У оновленні 1.8.0 є багато помилок, а шрифти в Classic схожі на Pubg Lite, який не надто хороший, а глюки чи затримки роблять гру нестабільною. У когось є якісь пропозиції щодо цього?
2 зірки тому-что фризит на середніх і ближніх дестанціях. В інших обновах не фризило ісправьте
Я просто чекав цілу годину, щоб зіграти в одну гру на соло класичної гри, добре грав одну гру, потім зіставлення було шалено довгим Fiat жалюгідні нові режими жалюгідні нові карти, і я навіть не можу грати в жодну зі старих. Мені шкода будь-кого, хто платить копійка я змушений грати в карти та режим, який мені не подобається, або чекати годину на один сольний матч, він стає гіршим, чим вищий ранг, так і з дуетом. ДЯКУЄМО, У ВИ МАЄТЕ ТЯЖЕ СТАРІ ГЛІЧНІ ПРОБЛЕМИ ДЯКУЮ
Чому я не можу відкрити кейс? Натискаю на екран і нічого не відбувається, гра залежить. Очистка кеша і переустановка нічого не дала. Что відбувається з ігрою?
Я просто купую новий телефон із 5g, і тепер, коли я маю новий телефон щоразу, коли я намагаюся грати в гру, він каже, що мені потрібно перевірити з’єднання, і повертає мене до кімнати у вестибюлі, коли я маю 5g. Я спробував усе, навіть повернувся в магазин T-Mobile, і вони не змогли це виправити. Я повідомляв про цю проблему щонайменше 20 разів.
Немож оновити!!! Що робити?
Багато учителів і гравців граючих через комп.
Dead by Daylight Mobile поставляється з культовими вбивцями з деяких із ваших улюблених франшиз жахів. ... PUBG MOBILE: Aftermath APK
... Online wallpaper download. game ,Anime ,video game ,ghost in the shell wallpapers and more can be download for mobile, desktop, tablet and other devices.
Багато бойових затримок, багато шахраїв, гра була б чудовою, якби ви знали, що вирішили ці проблеми. Наскільки мені подобаються всі інші аспекти. це великі проблеми
👍👍👍👍👍
PUBG MOBILE: Aftermath แอ็กชัน mzfm
Гра чудова. Але трапитися півгодини на те, щоб розіграти це занабто довго. Розробників, скільки немає людей на сервері, буде будь-ласка не 50 людей в і, а 30 або 25.
гра добре, але нижчий сервер не може виграти хороший сервер, нижчі пристрої не можуть виконуватися з пристроями високого класу. Це несправедливо, будь ласка, збалансуйте все.
Гра чудова. Єдина проблема у мене полягає в тому, що я не відчуваю, ніби я винагороджений за гру, подивіться на безкоштовний вогонь, вони роздають скіни за все. Хоча я відчуваю, що pubg зараз видає більше, мені було б добре придбати скіни для зброї чи щось таке
Новий PUBG стає гіршим, ніж попередній. Не знаю, але я старий користувач PUBG. Коли я вперше побачив PUBG, це була чиста, плавна гра, яка поверталася. Але зараз PUBG дуже баггі, і іноді здається, що це не просто гра. Це не краща справжня гра. Це ніби ви знаєте, про що я говорю. Я так розчарований.
PUBG MOBILE: Aftermath მძაფრსიუჟეტიანი dxg
👍👍👍👍👍👍
Тільки що викинуло з гри і все, що я працював упорним трудом, просто просто слетіло. Оружие кращее, броня, рюкзак, шлем, обвеси.
Весела гра, але останнім часом я не можу грати через те, що не можу отримати код для пароля, треба це виправити! І так, я перевірив свою небажану пошту та інші папки
Чудова гра заслуговує на 5 зірок, але хакери вийшли з-під контролю, тому вона руйнує веселощі та хорошу гру, тому я даю їй лише 3 зірки
Гра чудова але те що ящик з бонусом падають по всіх островах з цими ресурсами інші іграни не дають грати мене буквально вбивають за 3-5 хвилин після висадки
Гра хороша,але в графі скарга є пункт об'єднання,скільки вже потраплялось мент тімейтів яки обіднуются,кидаю жалобу результату жодного, зверніть увагу і давайте ми покарання як читачам
Неприємно, що вони додали Metro royal, і знадобилася добра хвилина, щоб заощадити на моє спорядження, і він вийшов із системи, а потім усе моє спорядження зникло, це теж другий раз, я теж дуже розлютився. Вони додали його назад, і це був рівень 5 і 4 передачі і зайняло багато часу на шліфування
Це було божевільним рішенням залишитися принаймні на 60 днів у сервері? Чому людина? Несподівано в Азії мій пінг зріс, і він зріс до 300 мс, тому я змінив свій сервер на Близький Схід, боже мій, це жахливо, і пінг зріс до 250 мс в середньому. Тепер я не можу повернутися до свого початкового сервера в Азії протягом наступних 60 днів. Це несправедливо, ви повинні мати власний вибір принаймні у випадку сервера, тому я даю на 1 менше. Я все ще захоплююся PUBG, ,,
Зробіть, щоб ми могли грати з нищим рангом. Заметьте, пожалуйста
З королевської битви привратили гру в маскарад ... Куча не понятних скинов зброї, одягу, яка не має ніяких відносин до виживання чи навіть реалізму. Був дуже рад, якщо зробили індивідуальний клієнт пабга, де все близько до реальності без дебільних скінів і костюмчиков. що є функція, яка дозволяє включати всю цю тошноту, але тут іншу проблему, дивитися на чуваків в трусах таке собі заняття в поєдинках)
Будь ласка, додайте підтримку 90 кадрів в секунду для Oneplus 9 pro
Хороша гра, трохи гальмує графіка. Хоча це обов’язково станеться з іграми такого розміру. Загалом, мені це подобається, і грати в неї весело. Кожен, хто любить fps/battle royal, вважаю цю гру кращою, ніж два тижні.
Гра бомбезна, але є баги в "парк веселія" (вибачте що по російськи) сам баг: падаєш у воду через землю калі заходиш. Дуже класний режим це "Метро Рояль" але не завжди крутий! Зробіть більше різних карт будь ласка. Є режим "Виживання до світанку" щоб зомбі були повільні та щоб були їх трошки менше. Зробіть, ще й якісь інші автомобілі. Так! Їх багато але недуже. Зробіть який дуже швидкий але рідкий. Зробіть якісь підземні ходи, карти, та в цьому дусі. Оцінію на 5 зірок. Дуже круто.