Post by marpheniccurear on Feb 18, 2022 12:53:10 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tipki ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
Bilo je ok, ali bilo je puno reklama i nisam mogao promijeniti boju kože, ali sve tako da je većina dućana zaključana, popravi to molim te 😭
To je dobra aplikacija, jako je zabavna probam ovo, ali imam problem u tome što ima mnogo oglasa u igri ☺😊
Dajem jednu zvjezdicu jer nije dobro i mobitel poklopi kad palim igru hvala
Shopping Mall Girl: Style Game Boshqalar iqn
Sviđa mi se ova igra, ali ovu igru ocjenjujem s 3 zvjezdice jer je većina trgovina zaključana, haljine su zaključane. Zato ocjenjujem ovu 3 zvjezdice i nakon nekog vremena mi postane dosadno jer je skoro sve zaključano i onda izbrišem ovu igru.
Dobar je trenutak za djevojke, ali ako ne bude reklama, bit će to odlična igra za sve. Ako ima više šminke bit ću jako sretna
Igra je jako dobra po drugi put ju instaliram jer je jako dobra.
Ovo je super igra, ali problem je što su dobre i zanimljive razine zaključane i zato sam dao 1 zvjezdicu samo za vašu igru i nadam se da ćete to popraviti.
Volim to i sve, ali... tbh mora biti offline. Ne mogu je igrati da nije offline. Preporučio sam ti da to popraviš. Volim to i sve. Ali mora biti offline. Hvala osobi koja je napravila ovu igru.
Mislim da je igra grozna zato što se dugo učitava zauzima puno prostora i skoro sve je zaključeno
Čak i nakon ažuriranja zaključavanje stvari su ostale zaključano Nema promjena
Shopping Mall Girl: Style Game கேஷுவல் pdo
to je ossum. Ali većina trgovina je zaključana. Imamo samo nekoliko trgovina. Osobni kupac uvijek će s vremena na vrijeme otvoriti trgovinu. Želimo toliko novčića od haljina i šminke. Dosadno je igrati. U početku nam se sviđa, ali nakon nekoliko dana postane nam dosadno. Mrzim to.😐
ova igra je stvarno dobra. ali haljine koje su stvarno jako dobre su zaključane i mnoge trgovine i druge stvari također. možda ih mogu otključati gledanjem videa ili ili malo poskupiti ali ne zaključati pa 3 zvjezdice od mene
Previše volim ovu igru da sam je instalirao otprilike 3-4 puta, ali još uvijek volim ovu igru i ponovo je instaliram i također volim posljednju borbu protiv proizvoda ako ima 1000 zvjezdica dat ću joj ova igra je odlična i uzbuđen sam što sam ga igrao.
Planirate 👌 ali mnogo više odjeće se zaključava poput ove igre 👍👍😍😍
Ovo je jako lijepo, ali ima mnogo problema. Neki predmeti su zaključani. I frizura je također zaključana. To je užasno😱. Popravite to
zašto frizure nisu dolazile samo je to problem ostalo sve su savršene stvarno je to lijepa igra
Ne sviđa mi se igra zato jer frizerski salon nije otključan i zato jer kako god da se oblečem uvijek pobijedi ili Gigi ili Lili. Ali kad vam je zaista dosadno dobra igrica. Još sam pod mane zaboravila reči da mi je dosadna zato jer stalno jedno teisto oblečeš se i ideš na modnu reviju, oblečeš se i ideš na modnu reviju...itd..... 😝😝😝
Ovo je zabavno, ali ima toliko toga dodaj, molim te, makni malo dodaj jer je jako neugodno i privlačno je problem je samo u dodatku pa mislim da ću ti dati samo 4 zvjezdice, ali svaki dan jedva čekam da igram ovo, ali mislim daješ sve od sebe i jako jako puno truda pa ću urediti svoje ocjene dat ću ti 5 🌟
Ja sam žensko tak da se zna
Swing Loops: Grapple Hook Race Casual games uoin
PUNO previše oglasa i stalno vidim istu odjeću u različitim trgovinama.
Ova igra je super svidamise nije sve otkljucano ali je odlicna igra
Ma daj igra je glupa a vrlo je dosadna
Ova aplikacija je nevjerojatna samo ono što mi se nije svidjelo u ovoj igrici ovo je ..nakon svake stvari koju stave %ovaj znak ...još jedna stvar..coco igre su jako lijepe ali su jako velike..kao i sve samo iznad 50 mb..
Mrzim ogre koje nemogu instirati !!!
Ova je igra zakon! Sve Coco igre su najbolje,morate instalirat!
Sviđa mi se ova igrica ali ova igra je imala problem problem je u rasprodaji gledamo video i osvajamo haljinu a do sljedećeg dana haljina je zaključana zašto i dao sam 3 zvjezdice za novo ažuriranje sviđa mi se
Najbolja igra ikad znači ako želite biti stilski ili modni dizajner, možete preuzeti ovu igru i imat ćete jako dobro iskustvo s ovom kao da se osjećam jako i jako sretan s ovim Čak kažem da je ovo došlo mom malom sestra jer i ona je isto htjela pitati koju igru igraš seko pa je također bila kao nevjerojatna igra i meni je isto govorila i mislim da se možeš oblačiti u bilo kojem stilu da možeš probati u bikini stilu u bilo kojem oblači se kao hip hop.
Ova igra je puna novca. Sve je zaključano. za otključavanje nečega moramo dati novac pa otvorite frizerski salon bez plaćanja novca
Super igra i lijepo je vidjeti ako te zanima igra i lijepo za igru 😀😃😄😁
Ovo je najbolja igra i moja omiljena ali sadrži mnogo reklama i sad sam uznemiren, riješite ovaj problem jer otvorim hop shop ili bilo koju drugu prvo mi pokažu bijeli ekran, zatim sadrži oglase i onda se otvori potrebno je puno vremena da se idite u bilo koju trgovinu. Čekat ću vaše povratne informacije i riješite ovaj problem 😭😭
Ova igra je lijepa, ali se koristi pravi novac za šik krojeve, sportske haljine o kojima sam pričala daju ovoj igri pet zvjezdica ako se ne koristi pravi novac i rade iste igre kao što je čak i shopping manija itd.
Zato što je upravo otključao igre koje želim ubiti zbog toga neću dati 5 zvjezdica, ali ako otključa igre koje želim igrati, čekat ću 5 zvjezdica
Mislim da je ovaj jako dosadan. Sve Cocoove igre su vrlo dosadne. Ovu vrstu igara igraju djeca. Ovdje je potrebno platiti novac. djeca to ne mogu platiti. da biste trebali znati. molim vas pokušajte ne tražiti od njih novac. ako to tražite, tako je pohlepno.
Ova igra je lijepa, ali samo 6 mjesta je otključano ovo je loše, zato sam obrisao ovu igru i počeo igrati backlk Friday koja je ista kao i ova, ali sve je otključano, ali mi se ne sviđa stil karaktera pa otključajte sve u ovoj igrici molim vas mjesto otključati Kuran
Shopping Mall Girl: Style Game 休閒 kwor
Najbolja
Sve je dobro, ali većina stvari je zaključana i zato sam ovoj igri dao 1 zvjezdicu pa vas molim da radite na tome
Ova igrica je glupa zato se u njoj nemože ništa
Volim ovu igru jer sadrži jako lijepe haljine za model i sve stvari su otključane. To je jako lijepa igra za djevojčice.