(Android/iOS) DRAGON VILLAGE -city sim mania apkrāptu kodu palielināt kristālus
Feb 18, 2022 12:43:58 GMT -4
Post by marpheniccurear on Feb 18, 2022 12:43:58 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DRAGON VILLAGE -city sim mania IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu palielināt kristālus ▞▞▞
▞▞▞ DRAGON VILLAGE -city sim mania 2022 version ▞▞▞
Es domāju, ka 145. līmenī ir kļūda, jo spēle neļauj man cīnīties, tāpēc es nevaru turpināt. Lūdzu, izlabojiet to
DRAGON VILLAGE -city sim mania உருவகப்படுத்துதல் rgvr
SUPER SPĒLE
Dragon Village ir ļoti aizraujoša un relaksējoša spēle. Grafika ir ļoti detalizēta. Man ļoti patīk, kā izskatās pūķi, īpaši burvju pūķis. Tomēr ir daži mīnusi. Es sasniedzu 3 miljardus monētu, un tas kļuva negatīvs, es nevarēju nopirkt augļus vai ceļu.
sākumā tas bija labi, tad vēlāk nauda pēkšņi kļuva negatīva, it kā nopelnītais miljards būtu man jāmaksā. un es neko nevarēju nopirkt. tā ir laba spēle. Man tas patiesībā patīk, bet, lūdzu, izlabojiet kļūdas. Paldies
Es atradu veidu, kā vieglāk iegūt dārgakmeņus tiem puišiem, kuri zaudē dārgakmeņus, pirmie ieiet spēlē, otrkārt, jūs redzēsiet tirgū, ir ierobežots laiks, pūķis un augļi noklikšķiniet uz tā treškārt nospiediet pirkt jūs redzēsit sludinājumu dārgakmeņiem tas arī viss, un tā ir neierobežota reklāma
Strike Force- 1945 War Аркадни pxu
Man tas patīk, un tas viss ir aizraujoši
Loti laba spēle ieteiktu ielādēt
ak, šī ir lieliska spēle, jo es mācos šo dzīvnieku pūķi, un tā ir mana nākotne, lai priecātos par šo spēli" " "šī spēle ir traka, tas ir pārsteidzošs iedegums* i*a *0!.
šī ir ļoti laba spēle
lejupielādējiet Shinjuku Dragon apk jaunāko versiju Game, autors ...
Pirmkārt, šī spēle ir tik piedzīvojumi. Tā ir mana mīļākā spēle. Nav problēmu. Tik gluda, nevar beigt spēlēt. Mans mīļākais pūķa vārds ir Fire Dragon (gigi). Paldies, ka izveidojāt šo spēli.
mana mīļākā ir šīs spēles vecā versija
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulyatorlar yto
Nācās dzēst, jo tā visu laiku sasalst
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulácie bpg
daudz sludinājumu
Tas ir jauki, bet tā ir problēma
Spēle ir lieliska, bet es turpinu tikt izmests no spēles, un tas nozīmē, ka man tā ir jāielādē no jauna, turklāt lielāko daļu laika tā notiek tieši tad, kad gatavojos ieiet kaujas režīmā. Es ceru, ka izdosies atrisināt problēmu, lai cilvēki, kuri vēlas izmēģināt šo spēli, ir teikuši visas labās lietas, ko cilvēki, kuri spēlē šo spēli, ir teikuši, komentējot savu pieredzi spēlējot.
pārāk daudz reklāmu
labs mans mīļākais pūķis char coul
Šai spēlei ir skaista grafika. Un mazais pūķis ir ļoti mīļš
Tas ir diezgan labi.
Tik grūti iegūt dārgakmeņus, bet es saņemu bezmaksas olu kāršu pūķa ūdenī, es dodu trīs zvaigznes, apmēram grūti iegūt dārgakmeņus, bet jūs skatāties tikai video
Jauka spēle, bet vadīklas ir sliktas Iepriekšējā versija ir labāka par šo
DRAGON VILLAGE -city sim mania असल की नकल वाले गेम cks
Vecākā versija bija labākā.
Tas ir labi Free Fire ir ļoti labs
Ļoti slikta spēle, lūdzu, pagriezieties
Es piešķiru 3 zvaigžņu bcoz vecā versija ir labākā
Kāpēc cīnīties automātiski? Cīņā jāļauj mums kontrolēt savus pūķus
Man patīk spēle, bet reklāmas
Man nepatīk, kā jūs izmantojat dārgakmeņus, lai attīstītu pūķi, vai jūs labosiet šo spēli!!!!!!!
Esmu nedaudz sarūgtināts, jo iepriekšējā versijā mēs kaujā varējām izvēlēties apmēram 6 pūķus, bet šajā versijā mēs varam izvēlēties tikai 3 pūķus vienu reizi, tāpēc, lūdzu, dariet to vēlreiz līdz 6.
Labi
Vai tas ir bezsaistē
Labi, bet ne automātiskā cīņa, lūdzu, dariet kaut ko, ja nav automātiskas cīņas, es novērtēšu 5 zvaigznes ✨