Post by partnabkiransanf on Feb 17, 2022 3:40:30 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack zdrojů ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
ne dobrý
A ten chlap: to je jen odraz toho co zázvor ,,vidí".
Hele chápu, že se bojím, že mákamery ale na 99% žádné kamery nemá mám mobil který má vysunovací kameru ale kamera se nevysunula
Super hra.nejlepší je motat ten to ale tak a pozorovat ty obrázky.
Dokud jsem si ji nestáhl, myslel jsem si, že je to slušná hra... ŠPILÍ tě a když se podívám na její oči... Vypadalo to, jako by můj obývák a druhé oko mělo strašidelného muže...
V očích jsem viděla siluetu chlapa možná stůl a okno navíc se tam nedá skoro nic dělat. Ne stahovat
Žádný pěkný moc
Je to velmi nudné, ale pro mě stále v pořádku
V tom je kamera kouknete na foto tady na téhle stránce je tam po každé něco jiného
I kdyby tam nejakou kameru mel co si myslite ze ten chlap vyleze z toho tabletu a uskrti vas?Proboha stahlo si to 50milionu lidi nemuze to byt nebezpecny
Stále není vysvětleno, proč je v oku mluvícího zázvoru skoro jako nábytek, který (myslím) tam nemá být, je neklidné, když vám říká, abyste se dostali do role fotoaparátu, a také vás chce slyšet s vaším zvukem. Může to být jen nedorozumění, protože mluvící Hank a další (kromě mluvící Angely) nemají věci v očích. Samotná hra nás v žádném případě nebaví. Velmi mě znepokojují "věci" na oku.
Talking Ginger Zabava mvck
Viděl jsem video a chtěl jsem to zkusit, a když jsem se připojil, chtělo to, co se mi líbí, tak jsem kliknul Chci, aby mě slyšelo, ale kočka jen přikývla a viděl jsem postavu v oku a když jsem jí šel vyčistit zuby, viděl okno a muže v oku, prosím, nedovolte svým dětem, aby si tuto hru stahovaly a všichni mluví Tom angela a podobně, prosím, NENECHTE SVÉ DÍTĚ HRÁT TUTO HRU
Pustil jsem se do hry, jakmile jsem uviděl tvář klauna nebo něco v gingers eye's. Udělal jsem snímek obrazovky a zeptal se svého přítele a on řekl to samé.. Nechápejte tuto hru.
Jak ziskat zubni pastu,prosim poradte.
Je úžasná, ale musím se podívat na tik tok, takže uvidím, zda je tato hra špatná nebo ne, protože mají zprávy o jakýchkoli hrách
Tak jsem to hrál a prvních pár týdnů to bylo v pohodě. Hrál jsem tuto hru se svou kamarádkou, když křičela. Vyskočil jsem a zeptal se, co mi pak řekla, že v zrzavých očích byla ruka. Podíval jsem se a nic tam nebylo. Řekl jsem jí, aby takhle neplatila. Asi o den nebo později jsem se k této aplikaci vrátil. A zázvor byl prostě pryč. Resetoval jsem svůj telefon, ale byl prostě pryč.. Nejdřív jsem si myslel, že je to chyba, když jsem se vrátil a uviděl zázvor, ale jeho oči byly pryč.........
Tank Stars Arkádové mrr
NECHÁPÁM Mám 6letého syna a dostal jsem pro něj tuto aplikaci, o 3 dny později za mnou ve 3 hodiny ráno přichází a pláče (nedělám si s tebou dítě) ptám se ho, co se děje, řekl, že měl noční můru o „kočičím oku“ muž“ z této aplikace a šel jsem to prozkoumat. yup mohu potvrdit, že v kočičích očích je muž NEZÍSKEJTE TUTO aplikaci!!!
Pěkná hra . Tato hra má tolik funkcí a nejoblíbenější funkcí je otevírání puzzle. Otevřete hádanky a vyřešte je provedením všech kroků. A můžete si koupit nebo sledovat reklamu a získat colgate. Velmi pěkná hra
Já v očích nic nevidím a je super
Ano jsou kamery!!!!! Nes já natahujem sama jsem tam viděla okno a stůl😬😱😰
Tato hra mne moc nebavila tak jsem si ji odinstalovala ale pro male deti super appka. Stejne tak doporucuju i angela,tom,ben,
Bezvadná hra
Je to velmi roztomilá a roztomilá hra, miluji ji, aby byly hry takové!🙂😺🙀
Všichni říkají, že vás tato hra pronásleduje. Kdyby tě to pronásledovalo, už by to sundali. Každopádně se mi tato hra moc líbí, je super zábavná
Žádnej chlap tam není kurva co to tu melete je to odraz a i kdyby byla tak ten chlap je někde v píči má druhou stranu světa mimochodem super hra
Ginger je zlata ale nic moc
Opět reklamy....,..,.;.;.;.;.;.
furt to samé
Nevím, v očích rozhodně JE. Když se podíváte na fotky na obrázcích, vypadají normálně. Ale pokud vstoupíte do aplikace, je něco v očích. Není to osoba, ale něco. nedělám si srandu.
TATO APLIKACE JE ZCELA STALNÁ!! Pokud se opravdu podíváte do zrzavých očí, můžete na obrázcích vidět něco jako muže nebo okno, když poprvé uvidíte tuto aplikaci, v jeho očích nic není, ale když hrajete skutečnou hru, je tam něco nebo někdo, koho bych nedoporučoval hrát, pokud nechcete hrajete to na vlastní nebezpečí!!!!! Doufám, že ti, kteří to čtou, vezmou mou radu a NEVZDÁJÍ SE TÉTO APLIKACI!!!!!
Konuşan Ginger Eğlence zxab
Nama kameru v ocich jen prdelce tve haha
Líbí se mi to, ale spousta lidí si stěžuje, že když si čistí zuby, má v oku okénko!😮😮😯😯
Líbí se mi ta hra, ale lidé říkají, že ten, kdo bydlí v jeho očích, je falešný, to jsem neviděl, viděl jsem muže v jeho očích, ale ta hra se mi opravdu líbí
Dlouho se to stahuje a je to pro menší jinak docela OK ;-)
Talking Ginger Hiburan csvn
Jeto hra dobrá ale přehrada hvězdy 3
Když vidíme v jeho očích, můžeme vidět okno a někoho v jeho wyes odrážející totéž s Angelou, Tomem a já neznám toho druhého, ale rád jsem to hrál, takže si přeji, aby muž v jeho oku odešel, jinak se děti vyděsí
Je to bezva hra
Tato aplikace je lepší než Talking Tom, Talking Ben, Talking Angela nebo Talking Tom friends. Miluji tuto aplikaci 🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟❤❤❤❤❤❤❤
Podle me se te kamery moc bojite. Je to jen propracovaná grafika. Videl nekdo nekde aby byla nekdo kamera co snima cloveka na druhe strane???
Hra při otevření spadne
Hej chápu všichni nadáváj že je tam ta kamera..ale do háje ona tam prostě, ti co říkaj že tam není ať se podívaj pořádně do těch očí
Tato hra je super strašidelná a viděl jsem v jeho očích kameru a laptop, wirde?
Je to dbra hra :-)
Je to jako kdyby to bylo dopravducký
Pořád se opakuje to samý!!!!!!!!