Post by partnabkiransanf on Feb 17, 2022 3:34:25 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem raha häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Esialgu pole paha mäng. Arvasin, et seal on mõned reklaamid, aga ma ootasin seda. Pärast 6-päevast mängimist olen lõpetanud. Etapist 200-st 250-le jõudmiseks kulub kaks korda rohkem aega kui alustamiseks ja 200-ni jõudmiseks. Reklaamid on VAJALIKUD mängu väga kiiresti. 6 mängupäeva jooksul olen "vaadanud" 133 kuulutust. Kuidas ma tean? MÄNG AUHISTAB SIND REKLAAMIDE VAATAMISE EEST. See jälgib ja saate seda igal ajal kontrollida. Tundsin, et kulutasin rohkem aega reklaamide "vaatamisele" kui mängimisele.
Palun optimeerige mängu, mul kulus mängu sisenemiseks ja võrguühenduseta preemia kogumiseks rohkem kui 5 minutit ning mõnikord isegi tõrgeteta ja sundsulgemine
See oli lõbus mäng, mida mängida, kui mul hakkas millegi muu mängimisest igav. Ka võrguühenduseta tulud on omamoodi op. Üldiselt tõesti lõbus.
Tõeliselt lõbus mäng, erinevalt enamikust tänapäeval mängitavatest mängudest, on see tõeliselt tasuta mängitav ja kraami ostmiseks mängides võite teenida piisavalt mänguvaluutat. Ostsin arendaja abistamiseks mõned asjad, sest see mäng on tegelikult lõbus, ei ole täis reklaame ja mis kõige parem, ei maksa selle mängimise eest.
Mäng on tõesti lõbus, kuid mul on vaid üks kaebus iga kord, kui lähen lummusesse, olen alati lõputus ringis ja ma ei saa midagi teha, kui parandate viie tärni
Viimase kahe päeva jooksul on mu mängu häiritud. 22. taseme medalite puhul ei saa ma enam isegi 250. etapil rohkem kui 3k. Olen jõudnud 380. etapini ja saanud 20 000+ medalit (koos reklaamiboonusega). Proovisin mängu uuesti installida, sama probleem. Mündi saamine on samuti häiritud, nii et ma ei saa kangelasi muul viisil kui ad gain. ~ Tundub, et arvustuse postitamine parandas selle... huvitav.
See on lõbus mäng, kui see töötab, mäng oli suurepärane, kui mängisin seda oma tahvelarvutis, kuid minu telefonis on mängul esimene laadimiskuva ja siis mäng suletakse. Ma soovin, et see parandataks, sest see on suurepärane mäng ja ma tahaksin seda uuesti mängida.
See mäng on nii lõbus
Kui te sellega hästi aega veette, ei sunni need teid nautimiseks midagi ostma ja te ei pea iga mõne hetke tagant reklaame vaatama, kui te ise ka ei vali. Palju elukvaliteediga oste, et veelgi rohkem nautida mängu, mida teen siis, kui mul on selle jaoks kulutavat tulu. Jätka samas vaimus!
Heroes Inc! آرکید stnq
Lõbus tühimäng, ei saa mängimist lõpetada. Ostsin paar asja lihtsalt arendaja toetamiseks. Kindlasti ei pidanud nautimiseks ostma. Kuigi reklaamidest vabanemine on alati seda väärt. Aitäh mängu eest!
Väga hästi stiliseeritud mäng. Päevast päeva on hunnik erinevaid asju, mida teha. Suur hulk kangelasi, mida täiendada ja kohandada. See on ülilihtne sink, mida saab kätte võtta ja lihtsalt mängida. sa ei vaja palju tähelepanu detailidele, et läbida suurem osa mängust. Kuid see on lõbus, kui proovite hankida kõike, mida soovite. Mis puutub kosmeetikasse. Üldiselt soovitaks 5/5, kui otsite midagi lihtsat ja kiiret ülesvõtmist ja mängimist, see on lihtne, kuid lõbus mäng
See oli lõbus aja tapmise rakendus, kuid REKLAAMID..... Ma saan aru, reklaame vaadatakse ja allalaaditakse = $$$... Kuid kõik need reklaamid kestsid kuradi KUNAGI! Tuli desinstallida ainuüksi selle pärast!
Reklaamide eemaldamine maksab 12 dollarit. See on lihtsalt järjekordne lihtsa mänguga raha haaramise mäng
Tõesti halb, liiga palju toimub, liiga palju mõtlemist, palju õpetusi, pole piisavalt sisu, ma hoiaksin eemale
Võrguühenduseta preemiaid ei krediteerita. Olenemata sellest, kas otsustate vaadata kuulutust või lihtsalt vajutada kinnitamiseks.
Hero Factory - Idle tycoon Simulazione zqdg
Mitte kohutav, mitte suurepärane. Veel üks skaleerimismäng, mis algab kenasti ja tundub olevat sügavusega, kuid kui näete, et kõik see avaneb ja seejärel toores lihvimine järgmiseks ilma selge kõverata... te lihtsalt ei pea seda mängima ja laskma neil reklaame lüpsta. 1-tunnised võrguühenduseta preemiad, mis suurendavad seda ülemmäära vaid vaevu suurendades, oli tehingu katkestaja. Mul on vaja magada, töötada jne. Ja mitte olla sellise mänguga seotud.
Hero Factory - Idle tycoon Симулятори grfb
See oli nädal aega suurepärane, kuid nüüd külmub 13% -ni, ei saa neid kätte
Uus värskendus katkestas mängu täielikult, raha juurdekasv aeglustus peaaegu olematuks. Raidil ma kahjustusi ei tekita, arvesti ei liigu. Puhkus annab nüüd vähem kui kolmandiku medalitest. See oli huvitav kõrvalekalle, kuid mitte aega väärt. Muutus üsna lollakast kiiresti mängimatuks.
Hea kuni...medal järsku hüppeliselt langes, ma sain 40-60 miljoni ringis järsku täna sain 4 miljonit, ma ei saanud isegi oma ründestatistikat uuendada, mis kuradit juhtus???
Hea mäng, milles on liiga palju vigu, näiteks tehase versiooniuuenduse hoidmine, ei reageeri piisavalt kiiresti ja tasemeid ei uuendata. Ma näen kivivõres mahajäämust.
Kui te ei saa ühtegi väljalogitud preemiat, on üsna tavaline jõudeoleku mängu kõigi reklaamide eemaldamine odav ja isegi kui te ei soovi seda osta, on reklaamipreemiad tavaliselt seda väärt.
Suurepärane mäng, palju kaasamõtlemist.Reklaami vaatamine ei ole iseenesest nõutav, kuid seda on kindlasti vaja mõistliku kiirusega edasiminekuks.
Millegipärast iga kord, kui mängu välja lülitan, lähtestub kõik
Ja hea
Uus värskendus! Uus toretsev kunst asjade kohta, mida osta! Kas maksite reklaamide eemaldamise eest tõuke suurendamiseks? Õnnitleme, nüüd on hoogud VEEL TEISE palgamüüri taga! Täiesti uus sisu... noh, vähemalt rohkemate asjade eest tuleb maksta, uut tegelikku edenemist pole. Ärge viivitage, visake oma raha juba täna minema.
Reklaame ei esitata. Taaskäivitasin telefoni, kontrollisin värskendusi, desinstallisin ja uuesti installisin. Ikka ei mängi, mis takistab mul tasuta kaste või võimendusi saamast.
Selline mahe tühimäng. Isiksuseta pole midagi huvitavat teha. Ainus põhjus, miks ma sellest 1 tärni ei pane, on see, et mäng on funktsionaalne.Seal on palju paremaid tühikäike.
Reklaamid külmutasid mu mängu iga kord, poekaupadel klõpsamine ja seejärel selle sulgemine külmutas mu mängu. Deinstallisin pärast 30. krahhi... Ei saa nalja, kui tavalisi asju tehes külmetab...
Solitaire'i klassikaline Klonwoman who loves women'i lisand on katki. Lisamise vaatamine pakub mängu mängimist ja rohkem kui 1 minuti pärast pole lisamise vahelejätmise või lõpetamise võimalust. Mängisin peaaegu terve pasjansimängu. Tuli sundida loobuma...
Hero Factory Simulation ejyv
Mängu kontseptsioon on huvitav, kuid põhielemendid on pay2win. Veidi rasked reklaamid, mis kipuvad lubatud tasu maksmata.
Lõbus mäng, aga nüüd ei esitata videoid minu tasuta asjade jaoks? Parandage see kohe.
Mäng jookseb kokku nii kaks viiest, sest mulle meeldib ekraanipildi laadimine...
20. augusti värskendus pani mängu "unustama" ostetud versiooniuuendused kuni uue ostmiseni. Probleem on selles, et need on liiga kallid, et osta järgmist ilma medalivõitu suurendava mudelita. Tasakaalumuutused RAID-bossides on tõstnud nende hj-d 1 miljardi võrra võrreldes 1000. tasemega, nii et osa mängust on mõneks ajaks kadunud. Enne seda värskendust oleksin andnud 4 tärni, võttes aluseks päevalehed, mida ei saa lõpetada, ja juhusliku varustuse põhjal, mis pole kunagi uuendus.