Post by partnabkiransanf on Feb 17, 2022 3:15:56 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Dismount™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar generatoru hamısı ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Dismount™ 2022 version ▞▞▞
demək olar ki, 3 4 ildir ki, yeniləmə yoxdur
Ən yaxşı olmaq üçün həqiqətən yaxşı kimi eyni şəkildə yenidən qiymətləndirin.
Turbo Dismount™ is a Simulation App for Android developed by Secret Exit Ltd.. Download the latest version (1.33.0) of the apk here, in apksmods released
Yaxşı oyun olsa da, onu oynamaq üçün başqa bir şey yükləməli olduğuma nifrət edirəm.
5 ulduzlu zəhmli oyun, bu, ragdoll oyununa bənzəyir, biz hətta yük maşınımızı və xarakterimizi fərdiləşdirə biləcəyimiz ən yaxşı oyundur ki, siz enişdə getdiyiniz zaman oynadığım ən yaxşı oyundur və biz sadəcə divara vurulan zərbədən tullanacağıq və sonra xarakter atlayacaq maşından düşüb özlərinə vurdular və cansıxıcısınızsa bu oyunu endirin və oynayın ki, indiyə qədərki ən yaxşı ragdoll oyunudur.
MÖHÜBƏT OYUN. Karakterin mövqelərini dəyişdirə bilməsini və polisin əla oyunda bop qovmasını sevirəm.👌
Oh, mən oyunu açan kimi dərhal üzümə bir əlavə vurur, əlavə etmə şeyindən qurtulun və mən ona 5 ulduz verəcəm
Dərslik yoxdur. Nəzarət haqqında heç bir fikrim yox idi. Dəhşətli oyun təcrübəsi üçün hazırlanmışdır. Dərslik əlavə edin.
Digər oyunlardan fərqli olaraq kompüter versiyasına bənzər əla oyun. Mən F1 tipli avtomobil seçəndə oyun bir qədər çökür.
Turbo Dismount (Турбо Дисмаунт) – веселый симулятор увечий на Android, с... Скачать Turbo Dismount.
Mən oyunu sevirəm, heç bir şeyin kilidini aça bilməyəcəyinizi qəbul edirəm
Mən bunu əla konsepsiya bəyənirəm və wi-fi itirsəniz yaxşı ehtiyat nüsxə ola bilər
Make More! – Idle Manager სიმულაცია nnig
Turbo Dismount™ Симуляторы zii
Hər dəfə endirməyi bitirəndə yükləməyə davam edir və bu məni əsəbiləşdirir, xahiş edirəm onu düzəldin və ya Google play-in yaradıcısına deyin ki, düzəltsin.
Turbo Dismount™ სიმულაცია osph
darıxdığınız zaman oynaya biləcəyiniz ən gülməli oyunlardan biridir. Mən həmişə kabinəmə çıxanda onu oynayıram. əla qrafika, gecikmə, reklam yoxdur. mükəmməl oyun.
Bu oyun musiqini dayandırmağa davam edir və oyun sadəcə donmağa davam edir
Bu yaxşıdır, mən onu sevirəm, amma hər biri üçün maksimum məbləğlə Motorunuza başqa ragdolllar əlavə edə biləcəyiniz bir yeniləmə istəyirəm, Təşəkkür edirəm
Bu günün havası çünki turbo sökülməsi həmişə nəqliyyat vasitələri ilə olur nə başqa oyunlar ümumiyyətlə maşın yoxdur oraya maşın əlavə edə bilərsiniz amma polis silah üçün edə bilərsiniz bütün maşınlar çılğınca dayanır polis bunu edə bilərsiniz
Olduqca gülüncdür, mən google play-ə daxil olmadan oynaya bilmirəm
Mən bu oyunu çox sevirəm, demək olar ki, heç bir əlavə etmirəm, amma bir şey budur ki, motosiklet bir düyməni basmaqla təkərləri idarə edə bilsin! Bundan başqa, bu MÜKƏMMƏDDİR, bu oyunu çox sevirəm!
Bəli
Əyləncəli oyun və görüləsi çox şey var və mən bundan həzz alıram, ona görə də onu gözəl əyləncəli oyun istəyən bir çox insana tövsiyə edərdim
Mən ona üç ulduz verdim, çünki cəmi səviyyələri pula başa gəlir və daha çox pulsuz səviyyələr istəyirəm
Turbo Dismount™ شبیهسازی fdz
👑👑👑
Bu Google üçündür və mən telefonuma Google yüklədiyim zaman oynamağa icazə vermir !!
Bir neçə ildən sonra oyunu yenidən yükləmək qərarına gəldim və bu, hələ də əla vaxt öldürücüdür. Üstəlik, tətbiqdə satınalmalar, mənim fikrimcə, digər oyunlar kimi əsassız deyil. Siz oyunda hər şeyi əldə edə bilərsiniz + reklamsız yalnız 5 dollara bu olduqca yaxşıdır.
Turbo Dismount™ Mod Apk 1.43.0 Unlock everything For Free + Mod Menu latest version Free Download. The legendary crash simulator is now..
İndi bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, 5 yaşımdan bəri telefonumda var idi, amma çox oyunçu olsaydı çox istərdim çox əyləncəli olardı Kədərləndiyim zaman bu oyunu sevirəm ona görə də buna getməyi bilirəm Məni güldürmək üçün oyun 👋
Daha çox xəritə əlavə etməlisiniz, çünki köhnə xəritələr cansıxıcı olur
Mən oğlanı və çoxlu reklamları görə bilmədiyim səhvi düzəldin və bəzən oynamağa icazə verməyəcək
yaxşıdı
g3yg4rfrr onda sən mənim zəmanəmin düşməninə qarşı durmusan insan kimi sənin yaxşı həyat tərzin və həyat tərzin var 86 düym çox əvvəl müharibə getmiş və dünya 6
Tələb olunan qiymətə tam versiya alındı və oyun alışları bərpa etməyəcək! Zəhmət olmasa pulu qaytara bilərəm. 2 ulduz, çünki həqiqətən əyləncəli olan daha çox xəritəyə ehtiyacı var. Öz pulunuzu boş yerə sərf etmək istəmirsinizsə, tam versiyanı almayın! Mən pulu nə vaxt geri ala bilərəm!?!
Həmişə oyunu sevirdim, amma zəhmət olmasa kompüter səviyyələri kimi gözdən keçirmə səviyyələrini əlavə edin, çünki oyun kimi bir az darıxdırıcı olur və bunun üçün beş ulduz
Turbo Dismount™ Simulacijske igre lvj
Daha çox səviyyə almaq məcburiyyətində qalana qədər onu sevdim. Bummer.