Post by partnabkiransanf on Feb 17, 2022 3:09:59 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови много новца ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Хвала вам што сте креирали игру кувања која заиста омогућава старијим особама да се играју без превише напора (који имају проблема са очима). Само лук на ћевапима треба да има жуту или љубичасту нијансу у 3. ресторану. (Управо сам дошао до њих.) Волим сваки минут! Надам се да ће тако и остати јер је одлично и за прве младе играче. Видећемо да ли ће ова игра остати бесплатна за играње без плаћања када то није опција за толико људи. Наставите тако, програмери! Волим ову игру!
Завршио сам све нивое.. И откључао све ресторане ❤❤❤❤❤ Заиста сам уживао.... ❤😍😍😍 најбоља игра за кување икада 😍😍😍😍😍😍 па дајем 5 😍😍 па дајем 5 😍. ... Изградите друге ресторане 😍😍 Чекам то ❤❤❤❤
Волим ову игру која се лако напредује, даје вам избор да гледате рекламе за додатне новчиће.
Ја сам у јапанском ресторану и учитава се, али не могу да притиснем ништа у ресторану. Сви бројеви су на 99 и више пута сам ресетовао и рестартовао, али и даље неће радити
Још је прерано за рећи
То је лепа игра кувања. Забавна је
Молим вас помозите да могу да инсталирам ову игру
Здраво, добра игра па играј ако хоћеш
Волим ову игру, али сам чекао исправку грешака за нови француски ресторан. Усавршио сам га до нивоа 18, али не могу да послужим багет због неке грешке. Проверавао сам да ли има ажурирања сваки дан скоро 2 недеље. Волео бих да наставим да играм, али постајем фрустриран чекањем. Надам се да ће ускоро бити поправљено ао не губим наду и бришем.
Веома изазива зависност
Пријатно је и лако освојити
Одвратно Баги. Освојио сам нивое, пуне новчиће, сав срећан, без спаљених, итд (мислим да сам само на нивоу 12) и тражи новац за победу. Огласи. Огласи. Огласи!! Пре и после сваког кола. Питаће вас да ли желите да гледате оглас да бисте удвостручили награду, ви кажете не, даје вам оглас. Искачући прозори (као најмање 3) након сваке рунде који вас доводе у продавницу. Ово је ужасна игра!!! Плус маскота је ружна и заиста језива. Није за децу!
Одлична, веома добра графика!🙂
Свиђа ми се игра то је тешка игра 👍👍
Као игра
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Hành động ejs
Дао бих 5 звездица, али мој телефон је покварио и избрисао игру. Био сам у трећем ресторану и пошто не можете да сачувате напредак игре на Фејсбуку, избрисао сам све што сам имао. Нећу је поново играти
Све ове игре су исте и закључавају вас након неког времена ако не потрошите новац
ЦоокингИумми
Стигао сам до 40 у јапанском ресторану и неће ми дозволити да наставим.
То је добар убица времена
Одлична игра осим када вам даје избор двоструког огласа или настављања, води вас до огласа без обзира шта одаберете. Лол. Одговор: Проблем нису огласи, проблем је лажни избор. Само имате дугме ЈЕДАН. Хвала.
Забава вас држи на ногама 😜
Игра је била забавна, али ти понестане муштерија што ме увек тера да напустим игру, не би требало да останеш без времена купаца да купци не. Нека муштерије долазе. У супротном ћете изгубити више купаца
Волим изазов и волим да кувам брзо забавно. Мораш да будеш на месту Волим да мама каже тест
Заиста ми се свиђа ова игра, али је понестало нивоа након француског ресторана.
Ок, игра је била одлична, али сам завршио 7 ресторана за кување и сада чекам следећи који каже да је у изградњи? Читајући још једну рецензију овде кажу да су чекали читаву годину да се отвори још један ресторан, али ништа. Да ли ћемо избрисати ову игру јер иде само на 7 ресторана, а не на 40 које наводи?
Забавна узбудљива игра!!
Хиц бегенмедим
Забавна и заразна. Нема потребе да плаћате да бисте се забавили
Свиђа ми се, али наплаћујете да бисте надоградили ставке
Снимио сам своје драгуље. А синоћ је био трећи пут да сам изгубио ДРАГУЉЕ ПРЕКО НОЋИ. ОДБИЛИ СТЕ ДА ОВО ПОПРАВИТЕ!!!! 😑😑 Ти си најгори. Избрисао сам апликацију. Одбијају да чак и потврде имејл. НЕ ГУБИТЕ ВРЕМЕ. ОВА ЈЕ ПРЕВАРА!!!!!!!!!!!!🖕УЖАСНА АПЛИКАЦИЈА
Веома кул игра и лако је набавити дијаманте и новчиће и забавно. Свиђају ми се изрази ликова и много кувара које можете изабрати, као и веома приступачно ако желите да купите било шта и бесплатне дијаманте свакодневно гледајући видео снимке и за шкриње! Вреди!
👍
Забавно за игру, али нема опције за надоградњу продавнице и опреме.
То је добра игра за играње
Тако да глитцхи не може чак ни да тапка храну половину времена. Није вредно фрустрације
Завршио сам са јапанским рестораном више од месец дана и чекање да се отвори нови је фрустрирајуће. Спреман сам за деинсталирање
Леп
Забавна игра..ипак има много огласа..могу да видим о удвостручавању ваших новчића, али остали долазе стално..плус можете да учините јефтинијим за надоградњу иначе ми се свиђа игра
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkadspel yrh
Забавна игра. графика уопште није лоша.
Хоиио Ааннаме
از ما گفتن اولش خیلی اذیت می کنه برا دانلود کردم بعدشم خیلوشم خیلوشم خیلوشم خیلوش خیلود خیلود خیلود خیلود خیلود خیلود خیلود خیلوش خیلود خیلوت خیلوت خیلیت می کنه برا
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade sgin
Cooking Yummy-Restaurant Game ஆர்கேட் vumv
Свиђа ми се ова игра
То је забавна и лака игра и не морате да користите прави новац.
Не би ни преузимао
Победио сам сваки ниво одличну игру чекајући на ново ажурирање да бих могао да играм ресторан следеће ресторане који су у изградњи сјајно, али до кувања у лоцеу не ради, желим да кликнем на медведа на нивоу 6
Веома лепа игра која ми се свиђа тј
Супер брза игра вас држи на ногама, не можете престати да се играте, забављате се
Волим ову игру.
Обожавам ову игру 👌👌😁😁😁