Post by partnabkiransanf on Feb 17, 2022 3:06:54 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ reklaame pole ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Tere! Mäng on nii hea, et mulle meeldib see väga
See mäng on natuke liiga lihtne ja seal on liiga palju reklaame. Mulle meeldib piisavalt, et maksan reklaamide eemaldamise eest 2 dollarit, kuid see pole valik. Ma ei saa ka lennukirežiimi trikki teha, kuna kasutan tavaliselt Bluetooth-kõrvaklappe. Ma annaksin sellele 4–5 tärni, kui saaksin reklaamid ära maksta.
Mäng on tõesti lõbus. Viib mind tagasi lapsepõlve aegadesse. Reklaamid on tõesti vägivaldsed. Nende allosas on bänner ja iga paari taseme järel olete sunnitud reklaami vaatama. Ma oleksin nõus tegelikult maksma selle eest, et pole reklaame, kuid see on seotud rumala VIP-teenusega.
See on lõbus, kuid reklaamid on üsna tüütud, lisaks ostsin reklaamideta asja ja see ei tööta, ma tahan raha tagasi saada, kuid palju reklaame on lõbus
Ainult tellimus? Suurepärane mäng, kus on palju alternatiivseid mängumehhanisme, kuid reklaamid on pealetükkivad (2–3 mänguminuti järel). Minu raamatu suurim patt on see, et reklaamivaba versiooni pole võimalik osta, tuleb osta 7-dollarine kuutellimus. See on minu taskus lõbus minimäng, kuid ma ei kuluta sellele 84 dollarit aastas.
Mr Bullet - Spy Puzzles Hlavolamy gqyk
Tõesti lõbus, kuid tasemed on enamasti nii lihtsad, et läbite 3 taseme umbes 20 sekundiga. Ja siis saate kümne sekundilise reklaami. Nii et ärge alla laadige, välja arvatud juhul, kui soovite kulutada umbes poole oma ajast reklaamide ootamisele. Te ei saa isegi reklaamide peatamiseks mänguvaluutas teenida. Ainult sularaha. Kui te ei taha kulutada 6 dollarit reklaamidest vabanemiseks, siis ärge tülitage.
Hea aja tapja, liiga palju reklaame. Lõbus on lihtsalt natuke mängida, kuni olete nii palju nördinud, kui palju reklaame on. Ringi läbimiseks kulub 5 sekundit, tehke 3 ja siis ootab teid ees 30-sekundiline reklaam. Rikub mängimise ja naudingu lihtsuse. Nüüd on liikunud uue mängu juurde. Reklaamid vist ei tööta...
See paneb mind peatuma ja mõtlema võttele või kaadritele.
Alguses lõbus, kuid pärast reklaamidega pommitamist kaotate kiiresti naudinguteguri. Iga paari taseme järel kuvatakse teile reklaame, mõnel neist kulub vähemalt 30 sekundit. Mõned neist kuvavad pärast video sulgemist reklaami, sundides teid ka selle sulgema. Reklaamid on tavaliselt lärmakad ja tüütud ning neid ei õnnestu laadida, saate mängust lahkuda ja otsast alustada. Kas soovite reklaamivaba kogemust? NAD TAHAD, ET MAKSTAKSITE KUUTASU! Rääkige ahnusest. Ma maksaksin paar dollarit, aga kuus? Anna mulle puhkust, kutt.
Ma annan sellele rakendusele 3 tärni, teil on õnn saada 3 tärni. Ma annaksin sellele 5 tärni, kuid on missioone, millel pole üldse mõtet. See on lõbus rakendus, ma naudin seda väga, kuid on teatud missioone, mis ajavad mind marru. missioon 175 klassikalise režiimi jaoks on võimatu saada 5 tärni, see missioon vajab rohkem kullakuule.
Mäng on üsna lihtne ja võib olla lõbus, kuid reklaamide arv ja nende pikkus on tohutu. Mängige taset 10 sekundit, vaadake 30 sekundi pikkust reklaami. Mängige veel 5 sekundit, vaadake 30 sekundi pikkust reklaami. Mul ei ole reklaamitoega mängude vastu midagi, kuid neid on siin liiga palju.
Milline tore mäng
vocab.txt · EMBEDDIA/finest-bert at ...
The Walking Zombie 2:殭屍射手 動作 lck
Mäng Mr Bullet - Spy Puzzles Game online esita täisekraanil, Mr Bullet - Spy Puzzles Game online populaarne kategoorias Hypercasual ideaalne,
See on hea mäng, mida ma kunagi mänginud olen. Ma ei viitsinud seda mängu mängides kunagi. Ja väga huvitav on see, et see on puslemäng ja mul on väga hea meel seda mängu mängida.
Mr Bullet - Spy Puzzles Puzzel dmtl
Tähelepanu: ostud ei eemalda reklaame. Tõsi, nad ei väida seda, kuid kui arvate, et reklaamide sagedus ja pikkus on kõrge, siis ärge oodake, et ükski ost seda aitaks! Ma pole kunagi ühtegi mängu reklaamide tõttu madalalt hinnanud, kuid see mäng väärib erandit.
See on kõigi aegade kõige ägedam mäng, peaaegu. Asi on liiga lihtne, nagu ka lihtsas. Ma saan igal missioonil kolm tärni, kui võidan ühe kuuliga, nii et mul hakkab see kohe igav.
Hea puslemäng, kuid olete sunnitud nägema reklaami iga 2 taseme järel või maksma nende eemaldamise mugavuse eest paar dollarit. Ma ei ole kindel, kas see on standard, tavaliselt ma seda ei näe, kuid see muudab mängu palju keerulisemaks, kui see peaks olema. See oleks 5 tärni lõbusa puslemängu eest, kuid tüütuste eest saab -2 tärni
Mr Bullet - Spy Puzzles Teka-teki bnie
Mr Bullet Spy Puzzles V 5.8 APK + MOD APK - APK Google
Ma armastan seda mängu. Seda on lihtne mängida ja see on tõesti lõbus. Ainus probleem on reklaamid. Iga taseme järel on reklaam. Peale selle on see päris vinge mäng.
Õiguspäraselt lõbus ja lõbus mäng, mille reklaamid rikuvad. See on täiesti kontrolli alt väljas. Kui teil veab, võite mängida 1 või 2 taset, enne kui teid vägistab mõni muu reklaam. Enamasti lülitan mängu lihtsalt välja, sest ma ei jaksa vaadata teist mängu. See on naeruväärne. Andke meile võimalus reklaamide peatamise eest lihtsalt maksta. Ma viskaksin hea meelega 10 dollarit teile, kui ma ei peaks enam kunagi reklaami vaatama.
See on lõbus mäng, nautige seda palju! Karikatuursete veresurudega saan küll hakkama, aga pean ütlema, et stseen(id), kus mehed on kraavi rivistatud, tundusid mulle keerulised. Ma olin šokeeritud, kui seda nägin. Olen näinud II maailmasõja kaadreid päriselus samamoodi tehtud hukkamistest ja see ajas mind haigeks.
See mäng on kindlasti lõbus, kuid püha põrgu reklaamid on midagi muud. Ma saan aru reklaamide eesmärgist ja sellest saadavast tulust, mis võimaldab teil teha lõbusat tasuta mängu. Pärast iga taset või ümbertegemist ilmub neetud reklaam. Kas te ei soovi reklaame? Hankige lisatasu, see on piisavalt õiglane, kuid see on kuutasu. Raske on müüa, kui öelda kellelegi, et ta maksaks igakuiselt selle eest, mis oleks kõige lõbusam pendelrännaku aja veetmiseks.
Kõigile, kes kaebavad ühe konkreetse asja üle: lihtsalt mängige seda võrguühenduseta. Lõpetas kõik, välja arvatud missioonid. Ei saanud enam häirida. See on üleliigne ega sea teie mõistatuste lahendamise oskusi vähimalgi määral proovile. Ma arvasin, et see saab olema raskem ja raskem, kuid tegelikult mitte. Saate teada, kuidas lahendada kõik tasemed ühe pilguga. Erinevat tüüpi vaenlane ei anna mingit erinevust. Saate seda mõnda aega mängida, kuid pole mõtet oodata, et see saaks isegi väikseima väljakutse.
Mäng on väga lõbus ja sõltuvust tekitav, kuid pärast iga vooru on iga teise järel reklaame või isegi pärast iga mängitud vooru on see väga tüütu. Nad tahavad, et ostaksite nende reklaamideta komplekti, mida ma ei taha teha, kuid see on peaaegu nagu nad sunniksid seda mängijale tegema kõigi reklaamide puhul. Lõbus mäng, kuid ma desinstallin.
Kui kasutate granaati, puhub see kõik vaenlased õhku, nii et kasutage granaati
Lõbus, kuid reklaamid on väljakannatamatud. Ma maksaksin raha, et neid üldse vältida
Tõepoolest väga hea. See on lihtsalt Internetis paljude lisadega
Tavarežiimis pildistage sõna otseses mõttes esimest asja, mis on teile kõige lähemal. See on lahendus 90% tasemetele. Lõpetasin täielikult taseme vaatamise ja hakkasin lihtsalt pildistama kõike, mida nad mulle otse ette panid ja veetsin rohkem aega reklaamide vaatamisel kui mängimisel. Märkasin, et paljusid tasemeid oli võimatu kaotada, kui just täiesti selja taha ei tulista, ja isegi siis see mõnikord töötas. Inimesed, kes nimetavad mängu väljakutsuvaks, ei ole saamatud, nad lihtsalt valetavad.
Päris kindel mäng, kuid nagu teised on öelnud, on iga 3 läbitud taseme järel reklaame. Ma saan aru, et neil on vaja raha teenida, aga 6 dollarit kuus reklaamide puudumise ja boonussisu eest? Ma sain paari päevaga juba igal tasemel 3-tärni, kuhu see raha läheb??
Täiesti liiga palju reklaame, kuid lõbus, kuid mõnikord võib see tõrget teha ja ma teeksin selle uuesti
Mr Bullet - Spy Puzzles Пъзели eija
Uued tooted
Paneb mind tundma, et olen hämmastav palgamõrvar. Üks amps ja ma sain need kõik esimesel katsel!!! Üks asi, mis mulle närvidele käib, on seal olevate reklaamide hulk, ütleme, et mängid 2 taset järjest, siis ilmub reklaam, nii et iga 2 taseme kohta on reklaam, mis on videoreklaam, nii et sa pead ootama x aega, et vajutada mängu naasmiseks nuppu 'x'.
Vähemalt minu kogemuse kohaselt polnud see nii, nagu reklaamiti. Tase ei tõusnud raskustes nii palju ja see muutis selle igavaks; ja siis selgus ühel tasemel, et sa ei saa ennast tulistada, mis oli reklaamides üks peamisi väljakutseid.
Kuna reklaam ilmub keskmiselt iga 2–3 taseme järel ja nende eemaldamise eest pole võimalust maksta (saate need eemaldada ainult siis, kui ostate tellimuse, mis sisaldab olulisi pettusi), olen mängust üsna pettunud. See on hea, ärge saage minust valesti aru, kuid kellegi sundimine maksma 6 naela kuus tundub aktiivselt ebaaus praktika.
Untitled
Ärge laadige seda alla. Veedate reklaamide vaatamisele rohkem aega kui mängite. Kuid ärge muretsege, sest saate reklaamide eemaldamise eest maksta iga kuu 6 dollarit. Erinevalt 90% teistest mängudest, kus maksate reklaamide igaveseks eemaldamiseks umbes 3 dollarit, ja kui te seda ei tee, ei rünnata teid reklaamid nii palju kui selles mängus. Pole isegi kindel, kas saate seda mänguks nimetada, see on sisuliselt reklaamide vaatamise simulaator.
Omg see on nii lihtne ja hea👍
Noh, mängu idee on hea, sellel oli nii palju potentsiaali... Aga ei, see on prügikast. Tasemed on kehvad, lihtsad, isegi 3-aastane saab neid lahendada. Võib-olla läheb hiljem mängus natuke keerulisemaks.. Ma ei saa kunagi teada. Lihtsalt F**KING ADDSi põhjus, cmmon 3 etappi, mis tahes need panevad teid lisamist vaatama??? Iga 3 etapi järel??? Raha on hea, hea, aga kas tasub kogu mängukogemust rikkuda? Kustutan mängu, aitäh...
Ma pole KUNAGI selle mehena mängu nautinud, kui kahtlete selle mängu allalaadimises, siis ärge arvake, et see on suurepärane Proovige seda ise ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Väga lõbus ja hea ajumäng
Seda ma soovitan. Mõistatused ei ole kõige raskemad, kuid siiski väljakutseid pakkuvad. Mõistatused nõuavad veidi ennustamist ja palju peenhäälestamist. Igatahes saab igaüks selle lõpetada, kuid see annab siiski kõigile hea aja. Ja sellel on pakkuda palju sisu. Soovitaks mängida.
Mäng on mängimatu, iga kord, kui taseme tühjendate, kuvatakse loll reklaam. Mäng ise on lõbus, kuid näidake mulle veel kord õhupallireklaami. Ugggghhhhh!!!!
Täiesti lõbus mängida, kuid reklaamide hulk on absurdselt suur... Ma saan aru, et nad tahavad tulu, muutes mängu ilma reklaamideta mängitavamaks, kuid see on hullumeelsus. Mängid 2 taset umbes 10 sekundiga ja saad iga kord 20 sekundi pikkuse reklaami!
Väga lõbus mängida.
Kui see mäng oli 5 minutiks installitud, kustutasin selle, sest sõna otseses mõttes igal teisel tasemel sundis see reklaame sööma. Ma saan vabaks, nii et sa pead töötama reklaamiga, kuid see oli liigne.Oleks tõesti nautinud seda kauem mängida, kuid mitte sellise reklaami vaatamise hinnaga, mis jookseb kauem kui taseme lõpetamiseks kuluv aeg.
Lõbus ja aitab aega veeta, kuid reklaamid on naeruväärsed. Pigem saada D-s löök, kui mängida rohkem kui paar vooru, enne kui hüpikaknad muutuvad väljakannatamatuks ja neilt tuleb tasuta mängimiseks raha välja pressida. Tavaliselt avatakse mängimiseks ainult siis, kui olen ootel järjekorras... mis viib ainult selleni, et ootan, kuni neetud reklaamid lõppevad, ja selleks ajaks oled sa vihane ja tahad sellega kurjasti teha. Aga see oli tasuta. Nii... ausalt. Minge jooksma või vaadake YouTube'i.
Slide Nexo Knights Game APK - Latest version 1.0.0 - Android ...
Ma armastan Mr. Bulletit, kuid pärast mõnepäevast mängimist ja mängu tõeliselt nautimist see mingil põhjusel ei käivitu. Vajutan rakendusele, mängu menüü lülitub sisse ja kui vajutan nuppu Esita, katkestab see mängu ja läheb tagasi telefoni avalehele. Ma annaksin sellele 5 tärni, kui ta seda ei teeks!! (8-14-19) 3/5... 2 aastat ja 3 telefoni hiljem, mäng jookseb sujuvalt. Näib, et see oli minu vana telefon, miks mäng välja lülitus. Lõpetasin mängu ja 100% kõik tasemed. Vaatan ka teisi arendaja mänge. 5/5!!